3FM nieuws

Sheppard was de weg kwijt

  1. Nieuwschevron right
  2. Sheppard was de weg kwijt

'Geronimo' van Sheppard is niet meer van de radio te krijgen en Timur en Rámon begrijpen precies waarom. Daarom hadden ze de Australische band op maandag 10 november uitgenodigd in de studio.

Wat een catchy nummer hebben de Australische bandleden van Sheppard te pakken met hun single 'Geronimo'. Eenmaal gehoord, verdwijnt het liedje de hele dag niet meer uit je hoofd. Hoe het live klinkt? Dat hoorde je maandag 10 november bij Timur en Rámon in De Ochtendshow.

Sheppard

De band Sheppard bestaat uit de zusjes Amy en Emma Sheppard en hun broer George. Daarnaast wordt de groep aangevuld met drie goede vrienden, die er later bijgekomen zijn. Sheppard uit 2013 is hun eerste EP en zorgde ervoor dat de groep door radiostations werd benoemd tot één van de talenten in 2013. En dit jaar flikken ze het opnieuw. De single 'Geronimo' wordt overal opgepikt en staat op nummer 1 in de Australische hitlijsten. Onze eigen nacht-DJ Thijs benoemde het nummer in oktober tot zijn DJ-Favorite. De single is afkomstig van hun debuutalbum Bombs Away, dat in juli uitkwam. Vorig jaar was de band ook al te gast bij Giel.

Sheppard - Live 'Geronimo'

Sheppard in de studio

Sheppard doet Tove Lo

Sheppard - 'Smile'

Ster advertentie
Ster advertentie