3FM nieuws

Leuk is Kanstanjes!

  1. Nieuwschevron right
  2. Leuk is Kanstanjes!
Lance Armstrong gaf de voorzet en Dolf kopte hem met zijn rood/wit/blauwe hoofd in. Leuk Is Kastanjes heeft zijn eigen polsbandje! Wees geen eikel, bestel 'em nu!Heb jij geen geel Lance Armstrong bandje? Goed zo! Dan is er namelijk nog ruimte voor het unieke Leuk Is Kastanjes polsbandje. Het initiatief van Lance om door middel van de polsbandjes aandacht te vestigen op de kankerstichtingwas uiterst succesvol en anyone who's anyone liep afgelopen zomer met de welbekende polsversiering.

Het 'Leuk Is Kastanjes' team haakt handig in op deze modetrend en komt met haar eigen polsbandje. Hij is groen, hij is cool en je bent een eikel als je hem niet wilt hebben. Er zijn maar 1000 van deze polsbandjes gemaakt, dus zorg dat je er snel een in je bezit krijgt.

Stuur een foto op van jezelf met een 'Leuk Is Kastanjes' polsbandje in combinatie met een kastanje, dan maak je ook nog eens kans op een 'Leuk Is Kastanjes' T-shirt!

Bestel een 'Leuk Is Kastanjes' polsbandje: leuk.is.anders@vara.nlNaar de site van Leuk Is Anders. Leuk Is Anders is iedere vrijdag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur
Ster advertentie
Ster advertentie