3FM nieuws

Kenny B doet samen met De Likt mashup van Parijs

  1. Nieuwschevron right
  2. Kenny B doet samen met De Likt mashup van Parijs

Le 4 novembre, Kenny B joue sur Le Terrain De Jeux! Maar verder praatte 'ie gewoon lekker Nederlands hoor, met Giel.

Kenny B, wie kent 'm niet? Hij vroeg afgelopen zomer aan half Parijs of iedereen nou alsjeblieft toch 'ns Nederlands tegen hem wilde praten, maar Kenneth Bron is daarna zeker niet stil gaan zitten. Woensdag 4 november bracht hij z'n positieve vibes naar De Speelplaats.

Still going strong

Na het behalen van goud met zijn album Kenny B, een druk festivalseizoen, een flink aantal eigen optredens en zijn 54-ste verjaardag wil Kenny B nog maar één ding: lekker op vakantie naar Paramaribo. Hij moet er nog eventjes op wachten, hij gaat pas in december, maar misschien is dat maar beter ook. Zijn nieuwe single 'Vrienden' is net uit, en die verdient natuurlijk een mooie spotlight.

Kenny B - 'Vrienden'

Kenny B - 'Alleen Jij'

Ook de Rotterdamse groep De Likt was woensdagochtend te gast bij Giel, en samen met Kenny B maakten ze een Rotterdamse versie van Kenny B's hit 'Parijs':

Kenny B ft. De Likt - 'Parijs' mash-up

Het Gastenboek

Naast nummers laten horen op De Speelplaats, vragen we de artiesten die bij 3FM te gast zijn ook om ons Gastenboek in te vullen. Leuk voor later! Dit vulde Kenny B in. Wat zou Kenneth doen als hij geen muzikant was geworden?

"Ik zou in de politie zijn als ik geen muzikant was."

We legden hem ook de volgende vraag voor: "Stel, je mag de rest van je leven maar één kleur dragen, welke zou het dan zijn?"

"Mijn kleur zou blauw zijn."

En wat is dan het beste allerbeste wat Kenny B dit jaar overkomen is?

"Mijn Gouden Plaat is het beste dit jaar."

Kunnen we ons wat bij voorstellen!

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie