3FM nieuws

Te koop: een zakje lucht van een Kanye-concert

  1. Nieuwschevron right
  2. Te koop: een zakje lucht van een Kanye-concert

Op internet zijn zakjes lucht van een show van Kanye West te koop. Kosten: meer dan 60.000 dollar. Maar dan heb je ook niks, want het is niet eens gebakken lucht!

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Kanye West blijft ons bezig houden. Vorige week was er nog de opmerkelijke doorlink van loser.com naar Kanye West, begin februari zette Kanye muzikant Beck voor paal aan de Grammy Awards en zijn nieuwe track werd kapotgecensureerd op de Brit Awards. En dit keer haalt een zakje lucht het nieuws.

eBay

Op eBay stond zondag 8 maart een advertentie met de tekst 'Kanye Wests Yeezus Tour - lucht te koop'. Bij de tekst stond een foto waarop een vacuümzakje is te zien met de tekst 'Lucht van Kanye's show'. De teller stond op $60.100 toen eBay besloot om de advertentie van hun site te halen. Kim Kardashian reageerde op de advertentie met: "Wow, Kanye kan echt alles verkopen!".

Zakjes lucht

Heb je interesse in een zakje lucht van een concert van Kanye West? Natuurlijk wil je dat! Lekker voor bij de open haard, op het nachtkastje, in de vitrinekast of waar dan ook in je huisje. Goed nieuws: er staan nog een aantal zakjes op eBay. Het is wel even dokken, want de prijzen kunnen oplopen tot $3.800. Is natuurlijk nog altijd een stuk minder dan het vorige zakje lucht van $60.000.

Ster advertentie
Ster advertentie