3FM nieuws

Jim Bakkum vult de 3FM Live Box met nostalgie en zingt 2 nummers uit de 00's
BNNVARA

foto: 3FM/BNNVARAfoto: 3FM/BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Jim Bakkum vult de 3FM Live Box met nostalgie en zingt 2 nummers uit de 00's

Jim Bakkum is één van de grote namen uit de 00's. In 2002 kwam na Idols zijn eerste single 'Tell Her' uit, dat direct uitgroeide naar een nummer 1 hit. In Sanders Vriendenteam gaat hij terug naar die tijd door dit nummer te zingen in de 3FM Live Box. Daarnaast zingt hij ook 'Dapper en Sterk', zijn single uit 2006 voor de film Asterix en de Vikingen.

Geen zeggenschap

Het nummer 'Tell Her' was tijdens Idols naar Jim toegeschoven. Hij had hier 0 keuze of zeggenschap in. In het begin was hij wel jaloers op 'Step Right Up' van Jamai, maar dit heeft hij destijds nooit gezegd. Dat nummer was uptempo en vrolijk, maar achteraf is hij heel blij met 'Tell Her': "It grew on me." Als hij optreedt, doet hij het nummer ook gewoon nog.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Jim heeft ook wat meegenomen uit de 00's. Achter de schermen pakt hij een G-Sus industries shirt. Dit shirt droeg hij tijdens de audities van Idols in de theaterrronde. In 2002 had hij dit gekocht van zijn eerste kleedgeld. Hij kreeg €60,- en dat was met dit shirt in één keer op. "Als ik het nu aantrek, ben ik net Jokertje."

Later worden we ook nog getrakteerd op een Nederlandstalig nummer van Jim. Sander vraagt zich af of Jim liever in het Nederlands of in het Engels zingt. Hij doet in principe allebei. "Maar de Engelse uitspraak van Nederlandse artiesten vind ik wel lastig." Hij brengt ook binnenkort een nieuw nummer uit in het Nederlands met zangeres L1v. "Ik heb gisteren een meeting gehad, dus mag nu wel zeggen dat het in april uitkomt."

Ster advertentie
Ster advertentie