3FM nieuws

Bob Dylan treedt op voor eenkoppig publiek

  1. Nieuwschevron right
  2. Bob Dylan treedt op voor eenkoppig publiek

Bob Dylan-fans zullen stinkend jaloers zijn op de Zweedse Fredrik. Hij kreeg namelijk een privéconcert van de singer-songwriter en zat helemaal alleen in de zaal.

(foto: Chris Hakkens)

Zo sta je voor duizenden mensen op te treden, en zo bestaat je publiek maar uit één man. Het overkwam Bob Dylan. Hij trad op voor een eenkoppig publiek en deed daarmee mee aan een experiment in een Zweedse filmserie, schrijft NME.

Experiment

Superfan Fredrik Wikingsson zat helemaal in zijn uppie in de zaal te kijken naar de iconische singer-songwriter. Het optreden was onderdeel van de Zweedse filmserie Experiment Ensam (experiment alleen). Tijdens de experimenten ondergaat een individu allerlei dingen die normaal gesproken in grote groepen worden gedaan, zoals een bezoekje brengen aan een comedyclub en karaokebar.

Glimlach

Bob, die binnenkort een album met covers uitbrengt, speelde samen met zijn band verschillende nummers en Fredrik kon tijdens het optreden niet stoppen met lachen:"Ik was zo hard aan het glimlachen dat ik dacht dat ik aan de ecstasy zat. Mijn kaak deed na het concert nog uren pijn, omdat ik niet kon stoppen met lachen."

Ster advertentie
Ster advertentie