3FM nieuws

Nederlandse TikTokker Karsten Belt in het voorprogramma van Dean Lewis

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Nederlandse TikTokker Karsten Belt in het voorprogramma van Dean Lewis

Van TikTok naar het voorprogramma bij Dean Lewis. Karsten Belt flikt het gewoon! Hij gaat helemaal viraal op Tiktok en dat is Dean Lewis opgevallen. Met 1,3 miljoen volgers op TikTok leeft hij bijna zijn droom. Barend & Benner spraken hem over zijn populariteit, zijn video's en zijn aankomende optredens.

Karsten Belt in de Barend en Benner uitzending

'Dean Lewis en ik appen af en toe'

Karsten Belt is de afgelopen jaren enorm gegroeid op TikTok, de artiest covert verschillende bekende nummers en voegt er een saxofoon solo aan toe. De video's zijn niet onopgemerkt gebleven, op TikTok heeft hij nu al 13,2 miljoen likes binnen gesleept met zijn unieke video's.

Zo maakte hij ook een video waar hij een saxofoon solo toevoegde aan het nummer 'Be Alright' van Dean Lewis. De video behaalde miljoenen views en Dean Lewis zag het ook voorbij komen. Hij berichtte Karsten om te vragen of hij tijdens zijn concert langs zou willen komen. Karsten: "Ik had een jaar geleden een solo toegevoegd aan zijn liedje, hij vond het super leuk en heeft mij uitgenodigd voor zijn show in Amsterdam en nu dus ook in TivoliVredenburg."

Check hier de video waar Karsten in Amsterdam samen met Dean Lewis speelt:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van Tiktok naar live optredens

Verder benoemt Karsten dat het een droom voor hem is om ooit een eigen show te hebben met zelfgeproduceerde nummers. Karsten: “Mijn droom is om een volledig eigen show te doen met eigen nummers en daarmee te kunnen toeren.” Karsten heeft al verschillende keren op het podium gestaan, als suprise act bij Blanks en onlangs bij Alec Benjamin.

Check hier de video om het proces van TikTok naar live optredens te zien van Karsten Belt:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie