3FM nieuws

Van Halen haalt uit naar One Direction

  1. Nieuwschevron right
  2. Van Halen haalt uit naar One Direction

Van Halen-bassist Wolfgang van Halen noemt de boys van One Directions 'dickheads'.

De hele wereld lijkt beetje bij beetje te vallen voor de charmes van de Britse boys van One Direction, maar er zijn ook uitzonderingen. Een toevallige ontmoeting tussen de rocker Wolfgang van Halen en de boyband was alles behalve een succes.

Van Halen vs One Direction

Dat het niet klikte tussen Wolfgang en One Direction blijkt uit de tweets van Wolfgang Van Halen, hij is de bassist van de rockband en de zoon van gitarist Eddie van Halen. Wolfgang schrijft (op 16 oktober) dat hij door de jongens werd beledigd. "Fun fact: Was just insulted by that sh**ty boy band #OneDirection in the lobby of our hotel this morning! Greetings Birmingham!"

'#OneDirection were dickheads'

Wat er precies is voorgevallen in het hotel wordt niet helemaal duidelijk, maar ze gedroegen ze zich als 'dickheads' tegen zijn muzikale vrienden van Tremonti Project, aldus Wolfgang. "No joke. That ACTUALLY happened. That group of kids in #OneDirection were dickheads to @IIEROCKII @GWDrums and I." De bassist ging ook nog even in op de kapsels van de jongens. "They must call themselves that because all of their hair points in #OneDirection."

Win kaarten Tremonti en Van Halen in de Melkweg

Wil jij het Tremonti Project wel eens live zien? Van Halen staat zaterdag 20 oktober samen met Mark Tremonti in de Melkweg en Herman Hofman geeft daar vrijdagmorgen tussen 01:00 en 04:00 uur kaarten voor weg. Luisteren dus!

Ster advertentie
Ster advertentie