3FM nieuws

Festival deBeschaving maakt eerste namen voor 2016 bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Festival deBeschaving maakt eerste namen voor 2016 bekend

Onder andere My Baby, Dotan en Jett Rebel komen dit jaar naar het Utrechtse Festival.

Foto: Herre Vermeer

deBeschaving

In het hartje van De Uithof, tussen de studentenflats en universiteitsgebouwen, ligt een groene parel. Rondom een oud fort zijn prachtige botanische tuinen aangelegd. En precies daar, in die groene oase, strijkt ieder jaar een uniek festival neer: deBeschaving. Een festival vol muziek, kunst en wetenschap. En de line-up is ook ieder jaar bijzonder fijn.

De eerste namen

Nederlandse helden Jett Rebel, Dotan, My Baby, SKIP&DIE en De Likt staan op de aankomend editie van deBeschaving. Internationaal zijn Fickle Friends, The Hackensaw Boys en Protection Patrol Pinkerton gestrikt. Ook onze kersverse 3FM Serious Talent Blupaint is bevestigd voor het festval.

Foto: Francoise Bolechowski

3FM Serious Talent op deBeschaving

Blupaint is niet de enige 3FM Serious Talent die je er gaat zien. deBeschaving biedt al een paar jaar een podium aan de nieuwe Nederlandse talenten. We hosten er onze eigen 3FM Serious Talent Stage. De line-up daarvan staat nog niet helemaal vast, binnenkort gooien we de inschrijvingen voor dat laatste plekje open en wie weet sta jij er dan met jouw band te blazen.

Check de festivaltrailer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie