3FM nieuws

O.a. Måneskin, Tame Impala en Eminem op de soundtrack van de nieuwe Elvis-film

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. O.a. Måneskin, Tame Impala en Eminem op de soundtrack van de nieuwe Elvis-film

Er komt weer een muzikaal pareltje aan van Baz Luhrmann: Elvis. De regisseur bekend van onder andere Moulin Rouge, The Great Gatsby en nog vele andere klassiekers met uitstekende soundtracks, neemt in deze biopic het leven en de muziek van Elvis Presley onder de loep. En aan de soundtrack is zelfs een line-up poster gewijd: meer dan 25 artiesten zijn te horen in de film met zowel nieuwe muziek als vertolkingen van Elvis Presley.

Måneskin, Doja Cat, Tame Impala en nog veel meer

Måneskin gaf tijdens het Eurovisie Songfestival al een klein voorproefje, hier speelden de bandleden naast nieuwe track 'Supermodel' ook een kleine preview van 'If I Can Dream'. Een wereldhit van Elvis Presley, onder handen genomen door de Italianen, die er - voor zover we hebben kunnen horen - een prachtige eigen versie van hebben gemaakt.

Maar ook zijn op de line-up poster Doja Cat, Eminem, Tame Impala, Diplo en nog veel meer artiesten te vinden. Het is nog onduidelijk welke bijdragen zij geven aan de soundtrack, maar als je de hele rij met namen op de poster bekijkt in de Instagram-post van Tame Impala, ziet het er veelbelovend uit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Elvis

De biopic verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Austin Butler) door de ogen van zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Tom Hanks). Het verhaal beschrijft de gecompliceerde relatie en dynamiek tussen Presley en Parker. Gaande van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als superster in het midden van een veranderend cultureel landschap in Amerika. De film is vanaf donderdag 23 juni in de bioscoop te zien.

Check hier de trailer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie