3FM nieuws

Laatste keer MetMichiel en @Work

  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste keer MetMichiel en @Work

Michiel en Domien wisselen vanaf januari 2014 van plaats en nemen daarom deze week afscheid van hun vertrouwde plekkie.

De allerlaatste uitzendingen van MetMichiel (17 december) en @Work (18 december) komen er aan. Gelukkig gaan de heren nieuwe programma's maken in 2014!

Nieuwe programmering 3FM

3FM verandert de programmering vanaf 1 januari 2014. Michiel Veenstra (NTR) gaat met zijn programma MetMichiel naar de ochtend en Domien Verschuuren (BNN) verschuift naar de vroege avond. De naam @Work verdwijnt in de archieven, want in het vervolg is Domien de presentator van Dit Is Domien.

Afscheid MetMichiel in de avond: 17 december

Michiel Veenstra neemt 17 december afscheid van zijn radioprogramma en doet dat met een feestje, want de mannen van Kensington komen langs! De vrienden van de show waren de afgelopen jaren regelmatig te gast bij MetMichiel.

Roosmarijn verrast Michiel

Tijdens zijn één na laatste uitzending zorgde Roosmarijn al voor een verrassing en dat zorgde voor een hilarische situatie. Check het in de video hieronder.

Afscheid @Work: 18 december

Domein heeft zijn laatste uitzending van @Work op 18 december. Hij ruilt het in voor Dit Is Domien in de avond. Heb je ook zo genoten van Domiens uurtjes tijdens het werken? Spreek dan zijn voicemail in op 035 626 89 89 en hoor jezelf terug in de laatste ochtendshow.

>> Bied op de allerlaatste @Work Sjoelbak voor 3FM Serious Request

Nog één keer een Roosmarijn vs Michiel Fittie!

Ster advertentie
Ster advertentie