3FM nieuws

Sensation White breidt uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Sensation White breidt uit
Goed nieuws voor The White Edition liefhebbers. Dit jaar kan je maar liefst twee avonden achter elkaar de Amsterdam Arena onveilig maken in je witte gewaden.

Geen Black edition dit jaar- die recessie is al zo duister- maar wel twee avonden achter elkaar de Amsterdam Arena gehuld in het wit. Bezoekers kunnen kiezen tussen vrijdag 3 en zaterdag 4 juli.

Wicked Wonderland

Wicked Wonderland is het thema van het feest. Reden voor het twee- avond- durende- feest is dat de organisatie alle buitenlandse geïnteresseerden ook een kans wil geven aanwezig te zijn. En natuurlijk dat Sensation haar tiende verjaardag viert. In totaal zijn er 70.000 kaarten beschikbaar.

Buitenland

Omdat Sensation de laatste jaren zo immens populair is geworden, ook in het buitenland, heeft de organisatie besloten 20.000 kaarten alleen beschikbaar te stellen voor verkoop in het buitenland. Of het feest een tweedaags evenement zal blijven, is nog onduidelijk. Dat hangt van het succes van dit jaar af.

3FM ist dabei!!

Jaja, je leest het goed. We verbinden onze dierbare naam aan dit vreugdevolle partijtje. We zenden die avonden live uit vanuit de Arena. En dat is voor het eerst dit jaar. Dus let goed op als je er bent; we houden onze luisteraars graag in de gaten. Ye be warned.



Ster advertentie
Ster advertentie