Naar homepage
3FM nieuws

Deze Stranger Things hoofdpersonages zouden eigenlijk doodgaan

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze Stranger Things hoofdpersonages zouden eigenlijk doodgaan

Ze is de grote ster van de serie, maar toch was het eigenlijk de bedoeling dat Eleven het einde van seizoen 1 niet zou halen. Volgens de makers van de populaire Netflix-serie zou ze zichzelf uiteindelijk opofferen om haar vrienden te redden. En ze was niet de enige...

Eleven

De Duffer brothers, de makers van de serie, hebben in een nieuw boek genaamd Stranger Things: Worlds Turned Upside Down een paar shockerende onthullingen gedaan. Eén daarvan was dus dat Eleven uiteindelijk dood zou gaan. "But once we realised that the show was potentially going to go on longer than one season, we needed to leave it more up in the air, because deep down we knew the show just wouldn’t really work without Eleven," vertellen ze.

Een goede keus, want Millie Bobbie Brown (actrice die Eleven speelt) steelt iedere aflevering opnieuw weer de show. Haar carrière gaat in sneltreinvlucht sinds ze deze rol op zich heeft genomen.

Steve Harrington

Maar er is nog een karakter die een compleet andere wending heeft gekregen. Namelijk Steve Harrington, die gespeeld wordt door Joe Keery. "Steve was just supposed to be this giant douchebag, but the actor changed the fate of the character because he became a fan favorite."

Seizoen 3 Stranger Things

Het derde seizoen van de serie staat gepland voor de zomer van 2019. Dat duurt helaas nog even, maar de acteurs hebben gelukkig al wel per ongeluk wat verklapt. Zo speelt de serie zich af in de zomer van 1985, ontstaat er een romance tussen Chief Hopper en Joyce Byers en zullen er nog meer special effects in zitten. Zin in!

Ster advertentie
Ster advertentie