3FM nieuws

Frank praat met Roxeanne Hazes over haar muziek en het krijgen van een kind

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank praat met Roxeanne Hazes over haar muziek en het krijgen van een kind

Inmiddels is Roxeanne Hazes allang niet meer alleen de dochter van. Ze is moeder van haar eerste kind geworden en een artiest die haar eigen plekje heeft gevonden in het Nederlandse muzieklandschap. Ze had met Frank een openhartig gesprek over haar nieuwe leven.

Iedere maandagavond ontvangt Frank in het laatste uur van zijn show De Bende van Van der Lende een artiest. Waarom? "Omdat die muzikanten op maandag meestal toch niet zoveel te doen hebben haha," aldus Frank. Afgelopen maandag was dat Roxeanne Hazes, die een uur kwam kletsen.

"Ik ben best zenuwachtig

Frank vraagt of ze zin heeft in haar nieuwe tour. Daar geeft Roxeanne een enigszins opvallend antwoord op. "Ik kan niet wachten tot ik weer het podium op mag, maar ik vind het wel echt heel erg spannend. Ik ben daar misschien te onzeker voor. Die spanning vind ik ook niet prettig."

Slaap, kindje, slaap

Roxeanne zingt elke avond voor haar zoontje voordat hij gaat slapen. Is dat dan die muzikale Hazes invloeden die doorvloeien? Hoor hier die zoete stem en probeer je ogen open te houden, he!

Video niet beschikbaar

"We wachten nog heel eventjes"

Roxeanne en haar vriend zijn inmiddels verloofd maar stellen het nog eventjes uit. Haar pasgeboren zoon eist even alle aandacht op. Roxeanne: "Ik wil over 40 jaar nog steeds leuk naar m'n trouwfoto's kunnen kijken dus ik wil wat fitter zijn, dat is zeker een reden, haha! Maar ik zou het ook heel leuk vinden als m'n zoontje de ringen kan brengen. Inmiddels hebben we al anderhalf jaar het huwelijk uitgesteld. Dat is helemaal niet erg. Verloofd zijn is een soort van verkering plus dus het is goed hoor. Maar het zou ook zomaar ineens morgen kunnen gebeuren. Dat soort types zijn we ook wel weer."

Video niet beschikbaar

Hazes

Is het een voordeel dat je Hazes heet? Nou, aan het begin best handig, maar uiteindelijk wil Roxeanne toch op eigen benen staan. "Ik wilde vroeger kinderpsycholoog worden, maar het is zangeres geworden, haha. Deze achternaam heeft er wel bij geholpen natuurlijk. Maar nu niet meer hoor. Ook zit ik niet meer in de showbizz-hoek, maar meer in de muzikantenhoek. Zoals vorig jaar bijvoorbeeld, alles nieuw met m'n band en we kwamen net kijken. Alles viel uit en ik viel zelf ook stil. We werden uiteindelijk van het podium gestuurd. Dan word je wel weer even met beide benen op de grond gezet, toch waardeer ik dat wel heel erg."

Meer van het gesprek horen?

Wil je het hele gesprek tussen Frank en Roxeanne Hazes horen? Dan kan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie