3FM nieuws

'September Song' van JP Cooper klonk nog nooit zo mooi!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'September Song' van JP Cooper klonk nog nooit zo mooi!

Ondanks dat de zomer voor de deur staat, blijven we het herfstige 'September Song' van singer-songwriter JP Cooper gewoon draaien. En voor de fans is er goed nieuws: er nu ook een versie van de song met live-band.

Sinds JC Cooper zijn 'September Song' afgelopen september uitbracht, is de song op Spotify al meer dan 150 miljoen keer gestreamd. Het nummer dat niet per se over een seizoen gaat maar over tienerliefde, heeft nu een extra romantisch randje gekregen. Billboard maakte een mooie video van 'September Song' met live-band. Check de video hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

5 Essentials Tracks

JP Cooper was schoof kort geleden aan bij 3FM-dj Michiel Veenstra voor zijn 5 Essential Tracks. Ben jij benieuwd welke vijf liedjes impact hebben op zijn leven en zijn muziek, waarom hij ging touren met de trein en wat zangeres Angie Stone voor hem betekent? Check dan hier zijn 5 Essentials Tracks:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

JP Cooper op Pinkop!

Ben jij nou super benieuwd hoe JP Cooper live klinkt? Jij kan dat zelf meemaken. De Engelsman staat dit jaar op Pinkpop! En jij kan daar bij zijn. Het festival wordt georganiseerd op 3, 4 en 5 juni 2017 in Landgraaf. Kaarten winnen? Stem voor de Festival Top 100 en maak kans op tickets.

Ster advertentie
Ster advertentie