3FM nieuws

Trijntje presenteert Songfestivalnummer

  1. Nieuwschevron right
  2. Trijntje presenteert Songfestivalnummer

Trijntje Oosterhuis presenteerde donderdag 11 december op NPO Radio 2 haar inzending voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen.

(Foto: AVROTROS)

Trijntje maakte begin november bekend dat zij mee gaat doen aan het Eurovisie Songfestival 2015. Anouk liet een paar dagen eerder in NTR College Tour al doorschemeren dat Trijntje mee ging doen. Trijntjes inzending voor het Eurovisie Songestival heet 'Walk Along' en is vanaf vrijdag 12 december verkrijgbaar.

Anouk schreef Songfestivalnummer Trijntje

Anouk was ook degene die 'Walk Along' schreef. Trijntje over de samenwerking: "Anouk en ik hebben echt een klik en de songs die zij tot nu toe voor mij gemaakt heeft zijn echt verfrissend. Toen ik dit nummer hoorde dacht ik: Let’s go, we gaan ervoor”.

Trijntje Oosterhuis over het Eurovisie Songfestival

Oosterhuis over haar deelname aan het Songfestival: "Ik had er gewoon ontzettend veel zin in." Maar daarnaast is het natuurlijk ook wel heel een eer: "Ik vind het ook best wel spannend, maar het is een eer om je eigen land te vertegenwoordigen. En meedoen aan het Eurovisie Songfestival past ook wel bij mijn carrière; het is echt een nieuwe mijlpaal."

'Walk Along' is Trijntjes inzending voor Eurovisie Songfestival

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie