3FM nieuws

Rewind: deze artiesten waren deze week live bij 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Rewind: deze artiesten waren deze week live bij 3FM!

Blupaint, Niels Geusebroek, Newton Falkner, Fais én Ivan Peroti: wat een topweek bij 3FM! Check hier alle optredens van de afgelopen week.


Blupaint

Zin in een lekkere dosis gitaarpop? Dan zit je goed bij 3FM Serious Talent Blupaint. Ze stonden 2 maart live bij Giel in de ochtendshow en speelden daar hun hit 'Save Me'.

Check ook het interview met Blupaint en de hele fijne cover van Sigala's 'Sweet Lovin'.

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek is terug van weggeweest en dat heeft 'ie je laten horen ook: hij speelde zijn nieuwe single 'Wildfire'.

Check ook het interview met Niels, hoe 'Maybe' live klinkt en zijn cover van de Spice Girls!

Fais

De Rotterdammer heeft net een platendeal getekend bij het label van Afrojack en bracht ook maar meteen een samenwerking uit met de DJ: 'Hey'. Fais vertelde Giel over zijn ervaringen én doet een akoestische versie van 'Hey'.

Hoe Fais met Afrojack in contact is gekomen, vertelt 'ie hier!

Ivan Peroti

Ivan Peroti deed eindelijk de hele versie van True Colours uit die ene supermarktreclame live in de studio! En weet je wat? De lange versie is gewoon nóg mooier! Ondertussen spelen Timur en Rámon op de achtergrond de reclame na.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Newton Faulkner

Hij speelde z'n nieuwe single 'Up Up And Away' én wat extra tracks bij Giel in de ochtendshow. Newton haalt eerst nog even wat herinneringen op met Giel en vertelt daarna waar hij de inspiratie voor zijn songs vandaan haalt.

Hij zong ook een ander nieuw nummer: 'Passing Planes'. Verder check je hier het interview en hier zijn cover van Justin Bieber's 'Sorry'.

Geniet van je zondag!

Ster advertentie
Ster advertentie