3FM nieuws

Martin Garrix te gast bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix te gast bij Giel

De 17-jarige Martin Garrix, van de hit 'Animals', kwam vrijdag 23 augustus langs bij Giel.

De Nederlandse DJ Martijn Garritsen, beter bekend als Martin Garrix, is pas 17 jaar maar heeft nu al een internationale hit te pakken met zijn single 'Animals'.

'Animals' is grote hit

Martin Garrix bracht 16 juni 'Animals' uit en daarmee brak de hij al snel door in eigen land, maar ook in België, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken, Ierland, Italië, Zweden en zelfs Mexico. De Amsterdammer vliegt de hele wereld over om te DJ-en, zo stond hij 18 augustus nog op Cyprus te draaien, maar hij vergeet zijn roots niet.

Martin Garrix te gast bij Giel

24 augustus (2013) staat hij voor de tweede keer op het Nederlandse dancefestival Mysteryland, dat inmiddels is uitverkocht. En een dag eerder kwam hij op de vroege ochtend langs bij Giel in de 3FM-studio. Giel vroeg hem of hij ook op Tomorrowworld in Amerika stond, maar daar mocht hij niks over zeggen...

Martin Garrix tekent bij grote Amerikaanse boeker

Bij Giel werd bekend dat Martin inmiddels ook een contract in Amerika heeft. Hij is getekend bij William Morris voor zijn boekingen in de US. Dat is dezelfde boeker waar onder andere Calvin Harris, Afrojack en PSY bij zitten.

Ster advertentie
Ster advertentie