Naar homepage
3FM nieuws

Joram Kaat blikt terug op 'Who's Your Daddy?' in bonusaflevering

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Joram Kaat blikt terug op 'Who's Your Daddy?' in bonusaflevering

Op zondag 10 oktober was het NPO Podcast Event in TivoliVredenburg. Een dag gevuld met inspirerende live podcast opnames, waaronder die van 'Who's Your Daddy'. In deze aflevering blikt 3FM-dj Joram Kaat, samen met ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en muzikant Koen van de Wardt (Klangstof) terug op het maken van de podcast, en alles wat het bij hem te weeg bracht.

Joram heeft het vaker gezegd in de podcast: als hij iets spannend vindt, dan gaat hij lachen. Ook op het NPO Podcast Event is hij goedlachs, hij moet zich weer kwetsbaar opstellen, iets wat spannend voor hem blijft. "Ik vind het lastig om mezelf open te stellen. Mijn vrienden luisterden de podcast en zij herkenden mij bijna niet. Meestal ben ik niet zo open."

Levensveranderend

Gelukkig staat Joram er niet alleen voor tijdens de bonusaflevering, ook ontwikkelingspsycholoog Steven Pont is aanwezig om situaties en gevoelens te analyseren en op basis daarvan advies te geven. In aflevering 3 van 'Who's Your Daddy' was Steven ook al te horen tijdens een familie therapiesessie van Joram met zijn broer en zus. Voor Joram werkte die sessie verhelderend: "De sessie met Steven was, zonder te overdrijven, levensveranderend. Het maakte duidelijk waarom ik ben zoals ik ben."

De kracht van muziek

Koen van de Wardt, zanger en frontman van Klangstof, hoort tijdens het luisteren van de podcast serie dat zijn eigen nummer 'Hostage' voorbij komt. Koen besluit een berichtje te sturen naar Joram, wat blijkt? Koen heeft een soortgelijke, gespannen relatie met zijn vader, wat de inspiratie vormde voor het nummer 'Hostage'. Joram: "Ik heb het gevoel dat ik Koen al heel lang ken door zijn muziek." Koen haakt daarop in: "Dat is precies de kracht van muziek."

Live op NPO Podcastevent - met Steven Pont en Klangstof

Ster advertentie
Ster advertentie