3FM nieuws

Benny Sings speelt 'Miracles' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Benny Sings speelt 'Miracles' in de 3FM Live Box

In zowel binnen- als buitenland is hij inmiddels een grote naam: Benny Sings. Vanochtend was hij te gast bij de ochtendshow om zijn nieuwe nummer 'Miracles' in de 3FM Live Box te laten horen. 3FM-dj Wijnand Speelman praat met 'm over het bestaan van wonderen en natuurlijk nieuwe muziek!

Touren

Het eerste wat een artiest met een nieuw album wil doen is natuurlijk touren. Ondanks de coronacrisis is Benny optimistisch over de toekomst: "Ik heb geduld. Over een paar maanden mogen we weer, en dan gaan we ook los!"

Dan kan hij eindelijk de hele wereld over reizen om zijn nieuwe muziek te laten horen. De albumrelease was in ieder geval al heel vet. Hij speelde het nieuwe album met voltallige band vanuit het planetarium in Artis.

'Miracles'

De titel van zijn nieuwe single komt misschien tegenstrijdig over, aangezien Benny zegt helemaal niet in miracles te geloven. En dan vooral niet in de liefde.

Zelf is hij meer van de realistische liefde dan van 'liefde op het eerste gezicht'. In zijn gelukkige huwelijk heeft hij dan ook ontdekt dat het voornamelijk gaat om de kleine onromantische dingen. Maar ook zegt hij: "het onromantische kan daardoor wel weer romantisch worden".

Luister hieronder het volledige interview!

Interview Benny Sings

Video niet beschikbaar

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie