3FM nieuws

De laatste keer Eddy en Tessel

  1. Nieuwschevron right
  2. De laatste keer Eddy en Tessel
Door zijn uit elkaar spattende agenda stopt Eddy Zoëy met Zoëyzo. Zondag kon je nog één keer genieten van Eddy en Tessel op de radio.
Na ruim drie jaar vol humor, gitaarmuziek, nieuwtjes en een heleboel verzoekplaten stopt Eddy Zoëy met zijn weekendshow ZoëyZo op 3FM. Zondag 14 december maakte hij samen met zijn lieftallige ‘secretaressel’ Tessel de laatste uitzending.

Highlights
Hoogtepunten van de afgelopen drie jaar waren de ‘Niet Trouwen dag’, de Playboy fotoshoot en natuurlijk de Gaypride live verslaggeving afgelopen augustus. Vanaf 3 januari 2009 start Timur Perlin met een nieuw programma op zaterdag en zondag tussen 12.00 uur en 15.00 uur op 3FM.

Family comes first!
‘Er wordt me wel eens gevraagd: Als je moest kiezen tussen al je bezigheden, wat zou je dan blijven doen? Nou, ik MOEST wel kiezen, en die keuze is gemaakt. De afgelopen jaren heb ik ontzettend genoten van radio maken. Maar doordat ik zoveel dingen doe die ik fantastisch vind, zoals muziek maken, televisie maken en ook kinderen maken, heb ik helaas moeten kiezen. Ik zal radio in het algemeen en 3FM in het bijzonder zeker gaan missen. Maar eerlijk is eerlijk, het vooruitzicht om in het weekend gewoon weer bij mijn gezin te zijn is ook wel heel plezierig!’, aldus Eddy.

Hallo Nederland!
Timur Perlin heeft het afgelopen jaar warm gedraaid met zijn weekendshow Timur en is helemaal klaar voor zijn nieuwe programma. ‘ Het is niet alleen jammer dat Eddy weggaat, maar hij neemt ook zijn lieftallige secretaresse mee. Blijft over m’n wereldvreemde stagiair Ramon, al vier jaar lang de reden dat we nog niet zijn doorgebroken met het programma. Het wordt behelpen, maar we gaan er zeker wat moois van maken!, Aldus Timur.

>> Naar de site van Zoëyzo
Ster advertentie
Ster advertentie