3FM nieuws

Nieuw talent Son Mieux

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw talent Son Mieux

Drukke tijden voor Son Mieux: een nieuwe single, een optreden op De Speelplaats en dan óók nog eens 3FM Serious Talent zijn.

De band ontstond als een project. Het was de bedoeling dat ze het voorprogramma zouden vormen van de band Mister and Mississippi. Het moest iets meer zijn dan alleen een zanger en zijn gitaar. Twee repetities later was de band Son Mieux gevormd. Dit was slechts 5 maanden geleden. Inmiddels heeft de band de eerste single en video uitgebracht en werden ze op 11 oktober door Saskia Weerstand benoemd tot 3FM Serious Talent. De meeste tracks van Son Mieux zijn autobiografisch en Camiel schrijft dan ook vaak over thema's die bij hem spelen.

Songwriting met een twist

Camiel Meiresonne, want zo heet hij eigenlijk, deed eerder al ervaring op als zanger van All Missing Pieces en toetsenist van Soul Sister Dance Revolution. Nu vliegt hij solo en mixt hij zijn songwriting-talenten met een vrolijk elektronisch geluid. Op 5 oktober verscheen de video voor 'Easy', de eerste single van zijn debuut-EP, die volop in ontwikkeling is. Ook coverde hij 'Ghost Town' van Adam Lambert en speelde hij 'Feels' als bonustrack. Check het hier:

Son Mieux - 'Easy'

Son Mieux covert Adam Lambert

Son Mieux - Feels (Bonustrack)

Luister elke dag tussen 6:00 en 10:00 uur naar Giel!

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie