3FM nieuws

Katy Perry doneerde geld aan TLC

  1. Nieuwschevron right
  2. Katy Perry doneerde geld aan TLC

De crowdfundactie van TLC heeft zijn vruchten afgeworpen. Met het geld dat ze opgehaald hebben, kunnen ze een nieuw album opnemen. Niemand minder dan Katy Perry doneerde 4.300 euro.

Tionne 'T-Boz' Watkins en Rozonda 'Chilli' Thomas, de twee overgebleven leden van de populaire 90s groep TLC, hadden in totaal 150.000 dollar (bijna 130.000 euro) nodig om een nieuw album op te nemen. Via Kickstarter hebben ze het geld binnen geharkt. Als het goed is komt de plaat in september uit.

Crowdfunding

Katy Perry hielp een handje en maakte 5.000 dollar (4.300 euro) over. Dat meldt TMZ. In ruil voor een donatie mag je meebepalen welke tracks op het album komen, bellen met T-Boz of Chilli óf je naam wordt vermeld op de cd of cd-hoes. Ja ja.

90s sound

Hoe het nieuwe album gaat klinken? Nou, eigenlijk zoals je van TLC gewend bent. Maar dan zonder Lisa 'Left Eye' Lopez natuurlijk. Zij overleed in 2002 bij een auto-ongeluk in Honduras (Midden-Amerika). De overige twee hebben al laten weten dat ze op de nieuwe plaat zeker stil zullen staan bij de dood van Left Eye.

T-Boz of Chilli promoten hun crowdfundingproject:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie