3FM nieuws

Robin Thicke schrijft nummer om vrouw terug te winnen

  1. Nieuwschevron right
  2. Robin Thicke schrijft nummer om vrouw terug te winnen

Robin Thicke heeft een nummer geschreven in de hoop daarmee zijn vrouw Paula Patton terug te winnen.

Robin Thicke wil zijn vrouw terug! Als zoveelste goedmaakpoging heeft de zanger een nummer geschreven voor zijn ex-vrouw Paula Patton vol met lieve woordjes.

"I should've kissed you longer"

"Alles wat ik wil, is het goedmaken. Ik moet haar terugkrijgen, haar goed behandelen en haar koesteren voor het leven", schrijft hopeloze romanticus Thicke. Hij gaat het nummer ten gehore brengen tijdens de Billboard Awards, zo meldt nieuwssite TMZ donderdag 15 mei. "Ik had je langer moeten kussen, je steviger moeten vasthouden. Ik wacht voor altijd op je", luidt de songtekst verder.

Zoveelste goedmaakpoging Thicke

Het is niet de eerste keer dat de 'Blurred Lines'-zanger in het openbaar een poging doet zijn vrouw terug te winnen. Tijdens concerten heeft Thicke meerdere keren een ode aan zijn vrouw gebracht en het publiek verteld hoe graag hij Patton terug wil. Het nieuws dat het huwelijk van Patton en Thicke na bijna tien jaar over is kwam in februari naar buiten. De twee kennen elkaar al twintig jaar.

Break-up Robin Thicke en Paula Patton

De problemen tussen Robin Thicke en Paula Patton zijn volgens verschillende entertainmentsites ontstaan door Robins optreden met Miley Cyrus tijdens de MTV VMA Awards. Paula vond het naar verluidt erg beschamend dat Robin op de dans van Miley inging. Toen daarna een foto opdook waarop Robin's hand op de billen van een onbekende vrouw lag, zou Paula ontploft zijn.

Robin Thicke

Robin Thicke schrijft in zijn tienerjaren liedjes voor onder andere Michael Jackson, Pink, Christina Aguilera en Marc Anthony. Later scoort hij hits met 'When I Get You Alone', 'Magic', 'Sex Therapy' en 'Blurred Lines'.

Robin Thicke ft. Pharrell Williams - 'Blurred Lines'

Ster advertentie
Ster advertentie