3FM nieuws

5 Days Off presents Underworld

  1. Nieuwschevron right
  2. 5 Days Off presents Underworld
Het 5 Days Off festival bestaat dit jaar 5 jaar en dat wordt geviert! De organisatie brengt ook dit jaar weer een geweldige headliner: Underworld! Het 5 Days Off Festival is een Amsterdams festival waarop electronische muziek centraal staat. Grote namen op vorige edities waren Roni Size, {l}T.Raumschmiere{/l} en de {l}Audio Bullys{/l}. Het festival vindt plaats van van woensdag 13 tot en met zondag 17 juli in de Melkweg, Paradiso en dit jaar voor het eerst ook in de HMH.

Dit jaar bestaat het festival 5 jaar. Voor het eerst zal er ook beeldende kunst bij het festival betrokken worden. Nog niet alle namen zijn bekend, maar onder andere Black Strobe, Luke Vibert (Wagon Christ) en Michael Mayer zullen in ieder geval aanwezig zijn.

Maar de headliner is natuurlijk {l}Underworld{/l}. Dit Engelse duo ken je natuurlijk van de hit 'Born Slippy' uit de film Trainspotting. Ze sluiten het festival af op 17 juli in de HMH. De mannen staan bekend om een vette liveshow dus dit wil je niet missen. Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag bij de bekende verkooppunten.

5 Days Off website
Ster advertentie
Ster advertentie