3FM nieuws

13 maart: R. Kelly-dag op 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. 13 maart: R. Kelly-dag op 3FM!

13 maart 2015 is Internationale R. Kelly Dag. Op 3FM vieren we dit op gepaste wijze. In ieder programma draaien we ten minste één track van de zanger. Én daarnaast kun je online genieten van zijn Trapped In The Closet-serie. Genieten!

Naast een uitgebreid muzikaal repertoire heeft R. Kelly ook wat acteerwerk op zijn cv staan. Of het kwalitatief gezien ook wat is laten we even in het midden, maar we willen je Trapped In The Closet niet onthouden.

R. Kelly zit Trapped In The Closet

In deze serie gebeurt van álles. Maar echt ván álles. R. Kelly zit, zoals de titel al doet vermoeden, vast in een kast. Daar is hij terecht gekomen omdat hij met een andere vrouw dan zijn eigen vrouw van bil ging. En daarna gebeurt er dus van ÁLLES. Het wordt bijna ongeloofwaardig. Maar net niet hoor.

De serie bestaat uit verschillende korte afleveringen. Hieronder vind je aflevering één tot en met tien. Bij aflevering één denk je nog dat het om een hele slechte serie gaat, maar zet even door. Dan wordt het onvergetelijk.

Spoiler: Let vooral niet op het "druppeltje" dat in het liedje verwerkt zit. Let er niet op! Want dan wordt het heel irritant. O sorry, te laat!

1: R. Kelly zit vast in de kast

2. De andere man gaat óók vreemd... tromgeroffel... Met een man!

3: R. Kelly belt naar huis... maar wie neemt daar op?

4: Een aanhouding, een potje seks en .... tromgeroffel.... een condoom!

5: R. Kelly's vriendin weet van zijn seksuele escapades!

6: R. Kelly lacht, R. Kelly huilt

7: "Rosie the nosy neighbor with a spatula in her hand"

8: Verrassing! De vrouw van de politieagent gaat ook vreemd!

9: "Not only is there a man in the closet, but the man is a midget"

10: De midget heeft in z'n broek gepoept

>> Ik wil NOG meer Trapped In The Closet zien!

Artiest van de Dag

Sinds januari 2015 presenteert Gerard ook op vrijdag de lunchshow op 3FM. Samen met z'n maatje Michiel besloot hij een oud EkstraWeekend-item op te graven: de artiest van de dag. Iedere vrijdag staat een bepaalde band of artiest centraal, waarbij in elk programma een nummer van die artiest wordt gedraaid.

>> Check hier de andere Artiesten van de Dag

Ster advertentie
Ster advertentie