3FM nieuws

'The Day Is My Enemy' van The Prodigy - exclusieve clipprimeur

  1. Nieuwschevron right
  2. 'The Day Is My Enemy' van The Prodigy - exclusieve clipprimeur

Een 3FM Online exclusive: de live-video van 'The Day Is My Enemy' van The Prodigy! Bekijk 'm hier als eerste en enige op het wereldwijde web.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ja, hoor! We hebben wat gaafs! De titeltrack van het album The Day Is My Enemy heeft eindelijk een live-video gekregen en die bekijk je exclusief bij 3FM Online. De video is vet en zit vol met livebeelden van voornamelijk Keith en Maxim die live onnavolgbaar zijn.

The Day Is My Enemy

De mannen mogen misschien wel al een beetje op leeftijd zijn, toch is er om het nieuwe album een gigantische buzz en lijkt ie-de-reen 'm te willen horen. Ook de losse video's van 'Nasty' en 'Wild Frontier' hebben al miljoenen views op YouTube. Hierboven geniet je dus van de titeltrack van de plaat in volle videoglorie, hieronder beluister je het hele album.

The Prodigy live

Eén van de vele redenen waarom de dance-act nog zo populair is, is niet alleen de muziek, maar ook de hele vette liveshows die ze neerzetten. Beukend van energie, zwetend van showmanship, gaat iedereen met een fantastisch gevoel weg bij een show van de mannen. Dit deden ze ook op 10 april in een bomvolle HMH.

>> Check het concertverslag van 3FM Presents: The Prodigy in de HMH

Ster advertentie
Ster advertentie