3FM nieuws

Pinkpop maandag: waar komt het publiek voor?

  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop maandag: waar komt het publiek voor?
Nieuwe artiesten, dus nieuwe favorieten! Of zijn de bezoekers er op deze derde Pinkpopdag om hun roes uit te slapen op het grasveld?
De meest opvallende mensen vertoeven op het Pinkpopterrein. Logisch dat daar even mee gekletst moest worden!

Jeroen, Joris en Everaldo


Wat de Rolling Stones wel niet allemaal teweeg kunnen brengen. Tijdens een concert van de band hebben deze mannen elkaar ontmoet en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Daarom staan ze ook dit jaar weer met zijn drietjes te rock-'n-rollen op Pinkpop.

Vandaag proeven Jeroen (38), Joris (30) en Everaldo (38) vooral de sfeer van het festival. Een beetje mensen kijken, van de zon genieten en vooral héél veel bier drinken! Er zit vandaag niet echt iets bij dat de mannen heel graag willen. Al hun favorieten zijn al voorbij gekomen!

Maar.. als ze dan toch echt moeten kiezen dan zijn het vooral The Ting Tings en Franz Ferdinand. Joris is stiekem ook wel gek op Anouk, dus die staat daar waarschijnlijk vanavond in z'n eentje te rocken.
Sanne (25), Wiesje (24), Mirthe (24) en Nine (24)


Deze meiden doen er alles aan om maar op te vallen en dat is ze ook zeker gelukt! Het is dit jaar voor het eerst dat de voelspriet-ladies op Pinkpop staan en ze hebben er zin in. Franz Ferdinand is vandaag de grote knaller voor ze, maar ook The Script en Mando Diao staan vandaag op hun lijstje. Bij Amy McDonald zijn Sanne, Wiesje, Mirthe en Nine ook van de partij. 'Het is leuk dat ze er is, maar daar is ook alles mee gezegd!'
Ster advertentie
Ster advertentie