3FM nieuws

Milow en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Milow en andere 3FM-hoogtepunten

Milow deed een prachtige cover van de ex-3FM Megahit 'Let Her Go' van Passenger en andere 3FM-hoogtepunten.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Milow covert 'Let Het Go' van Passenger

Jonathan Vandenbroeck, oftewel Milow, was woensdagmorgen 24 oktober te gast bij Giel in de studio. Hij deed een eigen versie van 'Let Her Go' van Passenger, de 3FM Megahit van afgelopen week. Check de video hieronder.

2. De Bruine STER van Gerard

'Lightning Bolt' van Jake Bugg was van 12 tot en met 19 oktober 3FM Megahit. Gerard nam de 18-jarige zanger en zijn liedje een beetje in de maling met zijn Bruine STER.

3. Bianca en Bianca staan beiden op nummer 1 op de donorlijst

Het was afgelopen week donorweek. Giel belde met Bianca, die op de donorlijst op nummer 1 staat voor nieuwe nieren en een alvleesklier.

Na het gesprek met Bianca kreeg Giel een mailtje van nóg een Bianca! Zij zei dat ze óók op nummer 1 staat voor nieuwe nieren. Giel belde beiden Bianca's op...

4. Flirt: Oei! Zij ligt naast haar vriend in bed

Marco uit Nijmegen heeft al een tijdje een oogje op barvrouw Manon. Maar... er is nog een jongen in het spel! Een gezamenlijke vriend nota bene! Timur en Rámon belde Manon zaterdagmiddag 21 oktober op... Eehh, awkward!

5. MetMichiel biedt Lotte een luisterend oor

De schrik van iedere DJ is toch wel dat een luisteraar laat weten dat hij of zij het leven niet meer ziet zitten. Michiel had dinsdag 23 oktober luisteraar Lotte aan de telefoon...

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Er zijn natuurlijk nog meer hoogtepunten. Wat was jouw mooiste, grappigste, ontroerendste moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie