3FM nieuws

Jay-Z en Kanye West: 11x 'Niggas in Paris'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jay-Z en Kanye West: 11x 'Niggas in Paris'

Jay-Z en Kanye West spelen de song 'Niggas in Paris' wel erg vaak tijdens hun Watch The Throne-tour.

Kanye West en Jay-Z zijn in Europa met hun Watch The Throne-tournee. De Hip-hop supersterren maken er iedere avond een feest van met hits van hun samenwerking en hun solo-carrières. Maar een bepaalde song vinden ze wel heel leuk om live te spelen.

'Niggas In Paris' 11x in Parijs en 6x in Antwerpen

De megashow van de Hip-hop giganten was vrijdag in Parijs en zondag in Antwerpen, en daar hebben de beide rappers op een aparte manier duidelijk gemaakt dat ze erg dol zijn op hun song 'Niggas in Paris'. Het liedje is de afsluiter van het concert, en in beide steden hebben ze na de uitvoering (en luid applaus van het publiek) de repeat-knop ingedrukt. "Again!"

In Antwerpen deden ze 'Niggas in Paris' in totaal zes keer. In Parijs, de stad die de inspiratiebron is voor de song, werd het lied elf keer (!!) opgevoerd; een record. In de video onderaan kan je zien hoe ze bijna een uur lang één en dezelfde song inzetten!

Hoe vaak wordt het 'Niggas in Arnhem'?

Vrijdag 15 juni komt de Watch The Throne-tour langs in Nederland. Het is nu de vraag hoe vaak het 'Niggas in Arnhem' wordt in het Gelredome? De kans is aanwezig dat Jay-Z en Kanye al weten hoe hoog de teller staat volgende week. Op de setlist die ze in Antwerpen hadden staat namelijk opgeschreven wat de maximale aantal 'Niggas in Paris' in Antwerpen mocht zijn. (SPOILER ALERT! Wie niet wil weten wat de setlist in het Gelredome is moet NIET op deze link klikken!)

Ster advertentie
Ster advertentie