3FM nieuws

Fietsen voor Congo

  1. Nieuwschevron right
  2. Fietsen voor Congo
Naast het Glazen Huis staan 3 fietsen opgesteld waarop bezoekers plaats kunnen nemen en hun kilometers kunnen bijdragen om zo virtueel de afstand naar Congo te overbruggen.FIETSEN UPDATE:

Er wordt inmiddels lustig gefietst. Afgezien van een aantal bumps in the road (maandag al meteen een lekke band; zie fotoboek) gaat de virtuele fietsreis naar Congo voorspoedig.

Inmiddels heeft een studentenwielervereniging zich opgeworpen om vanaf woensdag 20.00 uur tot het einde van Serious Request te komen fietsen. Bekijk hun website voor meer informatie!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naast het Glazen Huis op de Neude staat een aantal fietsen. Achter de fietsen staat een kilometerteller. Doel is om al fietsend de afstand naar Congo af te leggen. Dat is 6463 kilometer. De drie DJ’s in het huis roepen mensen op de Neude op om zoveel mogelijk te fietsen. Wij roepen nu jullie, de luisteraars van 3FM en kijkers van Ned. 2, op om een bedrag te beloven als die afstand daadwerkelijk gehaald wordt. Een soort sponsorloop dus, maar dan op de fiets (en je bedrag staat vast!)

Dus mail ons met de mededeling: Ik beloof dat ik TIG EURO stort als het de DJ’s lukt om de fietsen de afstand van 6463 km af te laten leggen.

Mail naar 6463kilometer@3fm.nl


PS. Het geld moet pas gestort worden als de volledige 6463 kilometers gehaald zijn, anders helaas niet hebben de DJ’s gefaald. Je krijgt een mail met wat je precies moet doen.

Wil je deze actie steunen en denk je dat we de teller voor zaterdag tot 0 hebben teruggebracht?

Mail dan het bedrag dat je wilt doneren naar 6463km@3fm.nl
Ster advertentie
Ster advertentie