3FM nieuws

The New Shining live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. The New Shining live bij Giel

3FM Award nominee The New Shining stond woensdagochtend 17 april live op De Speelplaats bij Giel!

The New Shining is een driekoppige rockband opgericht in 2006. In hun beginjaren maken ze hardrock, maar frontman Nax besluit in 2012 volledig het roer om te gooien. Na een moeilijke periode overzag hij zijn leven, gaf hij alles op en begon hij helemaal opnieuw, nog slechts in het bezit van een gitaar en een auto.

'Can't Make Up My Mind'

De ommekeer resulteerde in mei 2012 in het dubbelalbum Stripped/Full Circle, waarvan de eerstgenoemde een akoestische plaat is. Met de toegankelijke single 'Can't Make Up My Mind' laat The New Shining een totaal nieuwe kant van zich zien en horen.

The New Shining live bij Giel

Inmiddels is er alweer een nieuwe single getiteld 'Do The Right Thing', die de band ten gehore bracht toen ze woensdagmorgen 17 april langskwamen bij Giel.

Ook doet The New Shining dit voorjaar samen Mattanja Joy Bradley verschillende Nederlandse popzalen aan tijdens de Serious Talent tour.

3FM Awards

The New Shining is genomineerd voor de 3FM Awards! Ze maken kans om het beeldje voor Beste Single mee naar huis te nemen. Vind jij 'Can't Make Up My Mind' het beste nummer? Laat je stem dan horen! En check hieronder nog eens de prachtige live-uitvoering die ze in juni 2012 bij Giel op De Speelplaats deden.

>> Stem voor de 3FM Awards

The New Shining - 'Do The Right Thing'

The New Shining - 'Home'

Nax van The New Shining over de nieuwe single 'Do The Right Thing'

Ster advertentie
Ster advertentie