3FM nieuws

BWire: THEY DID IT!!!!

  1. Nieuwschevron right
  2. BWire: THEY DID IT!!!!
De ultieme Indecent Proposal: zeg al je afspraken af voor de komende 27 uur en speel onafgebroken live op de gang van 3FM! BWire doet 't!
BWire heeft zich opgegeven voor Indecent Proposal bij Stenders Eetvermaak. In dit item kunnen bandjes airplay winnen door opdrachten van Rob uit te voeren.


27 uur, 3 minuten en 45 seconden

BWire -vol goede moed- stapte om 12.00 de studio in en wist niet wat ze te wachten stond. Maar stoer als ze zijn hebben ze de uitdaging aangenomen om 27 uur 3 minuten en 45 seconden achtereen te spelen. Eén seconde langer dan het wereldrecord dat de Canadees Gonzales deze week behaalde in Parijs.

Powerdrink

Op dinsdagmiddag om 13.21 pakten Remco en Wiebe van BWire de gitaartjes op en zijn begonnen aan de uitputtingsslag. Op dinsdag om 15.33 uur waren de mannen nog enthousiast en positief over de uitkomst van de uitdaging. Ze zijn dan ook goed voorbereid: Met een treetje powerdrink, enkele pakjes pleisters en genoeg sigaretten vermoeden ze dat ze het wel gaan redden, als zijn de vingers nu al ietwat rood uitgeslagen en gevoelig.


Gelukkig heeft de rest van de band op dinsdagavond de twee pioniers versterkt. Dat scheelt!? BWire moet tot woensdagmiddag 16:24:45 uur spelen en dan wordt wel de hele single van BWire gedraaid. En tot die tijd kan iedereen hierbij 3FM genieten van de liedjes van de de mannen.

Update: It's DONE!

Na enkele broodjes kroket - vette hap werkt altijd goed- achter de kiezen en 6000 liter energydrink hebben ze de dip van de morning after weten te overwinnen! Maar niet alleen de morning after, nee, ze hebben het gewoon voor elkaar gekregen om ruim 27 uur lang achter elkaar muziek te maken! Wat een ongelofelijke BIKKELS zijn het zeg! Chapeau!

Giel!

Kijk hier naar de mannen bij Giel in de ochtend, net na de dip!


Ster advertentie
Ster advertentie