3FM nieuws

Phoenix en Beck bundelen krachten en veroveren 3FM Megahit met 'Odyssey'

foto: SHERVIN LAINEZ*
  1. Nieuwschevron right
  2. Phoenix en Beck bundelen krachten en veroveren 3FM Megahit met 'Odyssey'

Hoe een samensmelting van de vrolijke indierock van Phoenix en de veelzijdigheid van singer-songwriter Beck klinkt? In 'Odyssey' onderzoeken de muzikanten het, en het resultaat mag er zijn: een zonnige uplifting track die vraagt om de repeat-knop. De track is daarom deze week verkozen tot de 3FM Megahit, en hoor je extra vaak voorbijkomen.

Betoverende samenwerking

Met 'Odyssey' slaan de Franse indierockband Phoenix en de veelzijdige singer-songwriter Beck de handen ineen voor een betoverende samenwerking. Terwijl Phoenix met hun recente album Alpha Zulu nog fris in het geheugen ligt, betekent Beck's bijdrage aan dit nummer een terugkeer naar de schijnwerpers na een periode van relatieve stilte.

De 3FM Megahit laat een bekend geluid van de artiesten horen, maar klinkt gecombineerd toch als een nieuwe sound. 'Odyssey' is niet alleen een eerbetoon aan de stijl van Phoenix, maar ook een ode aan Beck's veelzijdigheid als singer-songwriter. Deze epische samenwerking toont aan dat beide artiesten nog steeds de creatieve vlam in zich hebben en klaar zijn om een nieuwe muzikale reis te beginnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie