3FM nieuws

ICYMI: Coldplays video voor 'Hymn For The Weekend' is er, Flume brengt nieuwe track uit

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Coldplays video voor 'Hymn For The Weekend' is er, Flume brengt nieuwe track uit

Wow! Het is alweer vrijdag. Nog even dat muzieknieuws doornemen voordat je weekend ingaat.

(Foto: Olav Stubberud)

16.00 uur: Coldplays 'Hymn For The Weekend' krijgt video

Een aantal maanden geleden werden de vier Britten gespot in Mumbai, India. En nu weten we waarom! De gloednieuwe video van 'Hymn For The Weekend', hun samenwerking met Beyoncé, is uit. En hij is heerlijk kleurrijk! Je volgt Chris Martin tijdens een rondreis door de stad en ziet de band natuurlijk ook nog een stukje spelen, bedekt in kleurenpoeders. En er is ook nog een rol voor Queen B weggelegd!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

13.15 uur: Snoop Dogg bekommert zich om het welzijn van een otter

Er is momenteel een petitie gaande om Snoop Dogg een volledig seizoen van natuurdocumentaire Planet Earth te laten voice-overen. Plizzanet Earth, dus. Al 9500 mensen hebben de petitie getekend, die opgezet werd naar aanleiding van het onderstaande filmpje. En we moeten toegeven: het heeft zo z'n charme, Snoop die z'n commentaar loslaat op een stelletje krokodillen en otters.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

11.40 uur: Check Flume's gekke track

Flume ken je misschien van 'Never Be Like You' dat hij samen met Kai maakte. Nu is er opnieuw een samenwerking, maar deze track met Vince Staples en Lucka is totaal anders dan de Kai-collab. 'Smoke And Retribution' is een hiphoptrack geworden met raps van Vince en Kucka. Bereid je voor: de crazy beats en tempowisselingen van Flume fucken met je mind.

10.10 uur: Kygo organiseert eigen festival

Kygo is net klaar met zijn wereldtournee en besluit meteen een nieuw project op te pakken! De Noorse DJ neemt met Cloud Nine Festival tijdelijk een kasteel over met zijn dancemuziek. Op 20 augustus vindt het eerste Kygo-festival plaats in Bergen, Noorwegen. Tickets check je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie