3FM nieuws

Noel en Liam hebben weer ruzie

  1. Nieuwschevron right
  2. Noel en Liam hebben weer ruzie
Elk gezin heeft wel wat lijken in de kast. Maar bij de familie Gallagher zijn het er wel heel veel. Noel en Liam hebben weer eens ruzie.
Liam Gallagher verkondigde aan NME dat ze het dit keer zo bont hebben gemaakt dat Noel zelfs een traantje heeft moeten wegpinken. De twee broertjes kregen mot op een vliegveld en spreken niet meer met elkaar.


Ruzie

Dat is niet de eerste keer. De twee hebben een ietwat moeilijke relatie. Eerder al beklaagde Noel zich in het openbaar over het magere stemgeluid van Liam en beweerde hij dat Liam psychische problemen heeft. Dat zou helemaal niet zo gek zijn met zo'n getroubleerde familieverhouding.


Nieuw album

Eigenlijk mogen ze elkaar gewoon niet. Je hebt je familie niet voor het kiezen. desondanks ziet Liam het nog redelijk rooskleurig in. Na de tournee Dig Out our Soul wil hij een half jaartje rust en dan weer de studio in duiken met Oasis, en dus met Noel. Happy times!

Solo

Noel heeft al eerder verklaard door te willen gaan met zijn solo- project en een album uit te willen brengen. Liam's zegen heeft hij. Maar laten we eerst maar kijken hoe ze deze tournee afmaken. Voorlopig reizen ze niet met elkaar.
Ster advertentie
Ster advertentie