3FM nieuws

Domien elke nacht en Bert erbij

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien elke nacht en Bert erbij
Domien is per 1 oktober elke nacht te horen op 3FM. En DJ Bert van Lent komt er op dinsdagnacht bij in de opleiding van 3FM.Bert van Lent start per 1 oktober als DJ in 3FM Radio DJ Opleiding. De DJ gaat elke dinsdagnacht tussen 01.00 en 04.00 uur een programma maken. Domien Verschuuren maakt vanaf dezelfde datum elke dag het 3FM programma ‘Domien is Wakker’ in de uren tussen 04.00 en 06.00.

Aanstormend Talent
Bert van Lent kreeg rond zijn 16e levensjaar het radio-virus en meldde zich al snel daarna aan bij lokale omroep Betuwe FM. Hij werkte voor Dijkland FM, BNN United (stage), Games FM, 100%NL & KX Radio.

In 2008 werd van Lent genomineerd voor de Marconi Award als aanstormend talent. Vanaf 1 oktober is hij op 3FM te beluisteren voor de AVRO. Zijn reactie: “Ik ben zo blij dat ik deze derde kans krijg. Drie keer is scheepsrecht en dan bij 3FM. Het kan niet beter”.

Domien is Wakker
Domien Verschuuren gaat vanaf 1 oktober elke doordeweekse nacht van 04.00 tot 06.00 zijn programma Domien is Wakker (NPS) maken. Domien: “Ik ben onbeschrijfelijk blij met deze kans. Ik heb me in de 3FM DJ opleiding kunnen ontwikkelen als radio dj, maar nu krijg ik de kans om heel veel vlieguren te maken. Elke dag een programma maken is toch de droom van elke dj”. Domien Verschuuren ontving in 2007 de Marconi Award voor aanstormend talent.

“Bijna alle grote DJ’s van de Nederlandse radiostations startten ooit bij 3FM ”, zegt Florent Luyckx, zendercoördinator van 3FM. “Talent aan de 3FM opleiding krijgt de kans om in de nachten van 3FM mee te werken aan een programma en wordt daarbij intensief persoonlijk gecoacht”. NPS-eindredacteur Jurre Bosman: "Je kan zeggen dat Domien nu binnen de 3FM DJ opleiding begint aan zijn eindexamen. Elke dag radio maken levert zoveel ervaring. Ik ben ervan overtuigd dat hij zal slagen en zich nog verder zal ontwikkelen."

3FM DJ-opleiding
De 3FM DJ-opleiding is een instituut waar jaarlijks een tiental getalenteerde DJ’s de kans krijgt om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek. Deelnemers aan de opleiding mogen één maal per week een show maken gedurende de nacht. De 3FM DJ-opleiding duurt gemiddeld 2 jaar.
Ster advertentie
Ster advertentie