3FM nieuws

The Offspring doet een Katy Perry

  1. Nieuwschevron right
  2. The Offspring doet een Katy Perry

Even geen skapunk en rock voor The Offspring: maar een echte 'Katy Perry'.

De single 'Cruising California (Bumpin’ In My Trunk)' van The Offspring moet expres klinken als een doorsnee radiohit. Wat al die tienersterretjes van tegenwoordig kunnen, kan The Offspring ook heus wel.

The Offspring: autotune, samples en een backbeat

Wie goed luistert naar de tekst, hoort dat The Offspring vindt dat de muzieksmaak van de grote mensenmassa tot een dieptepunt is gezonken. De band ergert zich aan het feit dat alles tegenwoordig een radiohit kan worden.

Gebrek aan humor bij fans?

De single 'Cruising California (Bumpin’ In My Trunk)' van het negende studioalbum Days Go By van The Offspring viel niet echt in de smaak. Boze fans zien er de lol niet van in dat The Offspring expres de sound van een doorsnee radiohit na wil maken. “God this is painful, I think my beloved Offspring just joined the ranks of Goldfinger..(in shittiness)”, schrijft een boze fan op de muziekblog Punknews. Wat vind jij van de nieuwe sound van The Offspring? Check de videoclip hieronder.

The Offspring in 3FM 90s Request

Tijdens de 90s Request week duikt Michiel in vier bijzondere albums uit de jaren negentig, waaronder Smash, het album waar The Offspring mee doorbrak.

>> Lees meer over MetMichiel: Album Special The Offspring

>> 3FM 90s Request 2012

Ster advertentie
Ster advertentie