3FM nieuws

Drake heeft serie gekocht en gaat weer acteren

  1. Nieuwschevron right
  2. Drake heeft serie gekocht en gaat weer acteren

Van een rolstoelende Degrassi-softie naar drugshandelaar in de Londense onderwereld. Het is duidelijk: Drake was en is nog steeds een actor by heart.

Top Boy

Na twee seizoenen werd de Britse serie Top Boy gecanceld. Superzonde vindt Drake, die al sinds de eerste aflevering fan is en de serie lekker bingewatched. Dus wat doe je dan als je Drake heet en meer dan genoeg geld op je bankrekening hebt? Dan koop je de rechten op en laat je een mooie rol voor jezelf schrijven.

Stel je jezelf nu de vraag: kan Drizzy acteren dan? Een betere vraag is: heb je soms geen jeugd gehad? Drake speelden in de immens populaire tienerserie Degrassi: the next generation. Daar was de kleine Drake een emotioneel verscheurde basketballer die zijn dromen verliest als hij in een rolstoel terecht komt. Een heftig thema dat de rapper op jonge leeftijd overtuigend wist neer te zetten.

Soon to be continued...

Dat mag hij nu dus ook gaan doen in Top Boy. De serie geeft een kijkje in de drugsscene van Londen en volgt het verhaal van een street gang die hierin probeert te overleven. Een rol waar de (inmiddels) stoere Drake goed in past.

Het is nog niet duidelijk wanneer het derde seizoen uitkomt en welke rol de Canadese rapper precies krijgt, maar het is het wachten vast meer dan waard.

Ster advertentie
Ster advertentie