3FM nieuws

Milkbar live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Milkbar live bij Giel

Oud-Serious Talent Milkbar is een graag geziene gast in de 3FM studio! Daarom stonden ze donderdag 1 november live bij Giel.

Milkbar - de witte motor- is bijeengeschraapt via obscene contactadvertenties in 2009. Vier energieke muzikanten vinden elkaar via de personal ads: Antonio Consilvio, de broertjes de Beurs en de van oorsprong Ierse frontman Chris Murphy vormen samen de band Milkbar.

Beluister Monday Club van Milkbar

Milkbar werd in april 2011 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met het nummer 'Accident' en de mannen hebben sinds die tijd hard gewerkt aan hun debuutalbum. En al dat werk is niet voor niks geweest, want het album Monday Club ligt inmiddels in de winkel. Zit jij krap bij kas of wil je eerst een voorproefje van dit album? Check het album hier dan alvast!

Milkbar live bij 3FM

De vier mannen van Milkbar kwamen donderdag 1 november de Speelplaats bij Giel op z'n kop zetten. Met hun single 'Julia' wilden ze alvast een wit voetje bij Giel halen. En dat lukte! Ook de cover van Jake Buggs hit 'Lightning Bolt' kwam langs. En alsof dat nog niet genoeg was, speelden ze ook nog het nummer 'Memories'.

Milkbar - 'Julia'

Milkbar - 'Lightning Bolt'

Milkbar - 'Memories'

Luister donderdag 1 november tussen 06:00 en 10:00 uur naar Milkbar live bij Giel

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie