3FM nieuws

TAPE TOY deelt 33 tracks in een gepersonaliseerde toffe playlist

  1. Nieuwschevron right
  2. TAPE TOY deelt 33 tracks in een gepersonaliseerde toffe playlist

Elke maand levert de 3FM Talent een playlist aan met tracks die hem of haar op dat moment érg goed kunnen bekoren. Deze maand de eer aan TAPE TOY, die je een lijst voorschotelt waarin alle genres uit het muziekspectrum voorbijkomen. Heerlijk!

Deze maand heeft 3FM TAPE TOY uitgekozen om een maand lang in de schijnwerpers te zetten. Waarschijnlijk heb je hun single en 3FM Megahit 'Naive' al voorbij horen komen, maar ze hebben ook al een nieuwe single genaamd 'FOMO' uitgebracht.

Speciaal voor jou heeft de band een gepersonaliseerde playlist gemaakt die je lekker op kan zetten. Een lijst die gaat van Nirvana, naar Ariana Grande en Marco Borsato.

De liedjes

Ieder bandlid mocht zijn persoonlijke favorieten aan de lijst toevoegen en had daar zo zijn redenen voor. Voor frontvrouw Roos moesten bijvoorbeeld Laura Marling (de vrouw die Roos muziek heet doen laten maken), Whitney en Sophie Ellis-Baxtor met 'Murder On The Dance Floor' op de lijst. "Die laatste is mijn ultieme dansplaat. Een wilde avond in Berlijn begon en eindigde met dit nummer."

Voor bassist Maurice mocht de 80s synthpop van Dexys Midnight Runners niet ontbreken en dan vooral het nummer 'Come On Eileen' waar hij altijd zijn huis op schoonmaakt. Voor Wesley (gitarist) waren Sex Pistols een gegeven. "Holiday In The Sun was het eerste nummer van de eerste punkplaat die ik ooit hoorde en het was ook het eerste album wat ik zelf kocht." En drummer Marc, groot fan van alles wat Angus Stone maakt, voegde Dope Lemon met 'Uptown Folks' toe.

De lijst

Ster advertentie
Ster advertentie