3FM nieuws

Boze ijshockeyer + Bieber = leedvermaak

  1. Nieuwschevron right
  2. Boze ijshockeyer + Bieber = leedvermaak

Justin Bieber, you either love him or hate him. Wij bij 3FM zijn groot fan van de Biebs en daar schrijven we ook regelmatig over. Tot vandaag... Vandaag hebben we een cadeautje voor alle non-Beliebers!

NHL All Star Celebrity Game

Afgelopen weekend nam Justin Bieber deel aan de 'NHL All Star Celebrity Game'. Een ijshockeywedstrijd waarin (oud-)professionals het opnemen tegen the young and famous. Voor Justin Bieber, die Canadees is, was dit natuurlijk een long time dream die uitkwam. Althans, tot het moment toen hij daadwerkelijk het ijs op moest...

Justin Bieber vs. Chris Pronger

Daar kwam hij namelijk een goede twee meter en honderd kilo aan Chris Pronger tegen. Een ijshockeyer die deze wedstrijd blijkbaar maar één doelwit voor ogen had: poor little Bieber!

Pronger genoot er duidelijk net iets té veel van om Justin keihard tegen de muur van de ijsbaan te smijten. Geef toe. Het gezicht van de ijshockeyer op de foto hieronder is pure evil.

Het moment voorafgaand aan deze foto

Side note voor de Beliebers

No worries! Justin kwam er ondanks een gekrenkt ego zonder kleerscheuren vanaf. In tegenstelling tot Pronger, die voor de actie een flinke straf kreeg. Maar iets zegt ons dat hij dat meer dan waard vond.

Ster advertentie
Ster advertentie