3FM nieuws

Jacqueline Govaert in de Rode Hoed

  1. Nieuwschevron right
  2. Jacqueline Govaert in de Rode Hoed

Was je in de Rode Hoed op maandagavond, dan was je getuige van een bijzonder intiem concert van Jaqueline Govaert. Bekijk de foto's en een uitgebreid interview.

3FM gaf onlangs kaarten weg voor het intieme concert van Jacqueline Govaert in de Rode Hoed in Amsterdam van maandagavond. Viel je buiten de boot, dan kon je op 3FM.nl en 101TV alsnog meegluren, want we streamden het concert met beeld en al op de website.

Jacqueline Govaert in de Rode Hoed

Nu zijn de beelden helaas niet terug te kijken, maar gelukkige maakte 3FM huisfotograaf Ben Houdijk foto's van de albumpresentatie van haar tweede album, Songs To Soothe.

MetMichiel: interview Jacqueline Goavert

Wil je alles weten over het nieuwe album van Jacqueline? Maar ben je eigenlijk ook nieuwsgierig naar haar privéleven en het ontstaan van Krezip?

>> Check hier de beelden van het interview met Jacqueline Govaert in MetMichiel

Songs To Soothe

Na een periode van afwezigheid, waarin ze schreef en schrapte aan nieuw materiaal, komt de voormalige zangeres van Krezip in 2014 met haar tweede soloalbum Song To Soothe. Maandagvanavond 24 maart speelde ze in De Rode Hoed in Amsterdam nummers van haar nieuwe album, waarvan ze ook al wat liet horen bij Giel op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie