Naar homepage
3FM nieuws

Mozes and the Firstborn maakte hun album voor alle vaders

  1. Nieuwschevron right
  2. Mozes and the Firstborn maakte hun album voor alle vaders

Afgelopen zaterdag stonden de heren van Mozes and the Firstborn nog in het voorprogramma van de Staat in een uitverkocht AFAS Live. En vandaag komt het viertal uit Eindhoven de boel wakker schudden in de 3FM Live Box! De band staat met hun Sad Supermarket Songs deze week op de 3FM Now Playling-lijst en laat gelijk live horen waarom.

Rockende vaders

Het scheelde niet veel of Mozes and the Firstborn waren te laat voor Sanders Vriendenteam door een ochtendspits from hell in verband met de ov-staking. Tot overmaat van ramp ging er ook nog eens een mengpaneel kapot waardoor bassist Corto op het laatste moment moest afhaken. Gelukkig kwam uiteindelijk alles nog goed en schoof frontman Melle aan bij Sander om te vertellen over hun nieuwste album 'Dadcore'. Ter promotie van het derde album vloog de band naar Amerika "Dadcore is een beschrijving van mijn kledingstijl. Zodra vaders kinderen krijgen verliezen ze alles uit het oog: ook de mode van dit moment. Heel veel vaders luisteren ook nog naar rock, terwijl de kinderen dat niet doen. Dus eigenlijk is ons album voor alle vaders! Ook voor alle moeders trouwens hoor, maar 'Mamcore' klinkt toch wat minder pakkend..."

Sad Supermarket Songs

Met bassist of niet: de mannen uit Eindhoven kregen het toch voor elkaar om Sad Supermarket Songs te laten horen en hoe! Het nummer is deze week toegevoegd aan de 3FM Now Playing-lijst. Bye sadness!

Meer Muziek?

Naast Mozes and the Firstborn staat er nog veel meer gloedjenieuwe muziek op de 3FM Now Playing-lijst. Check de nieuwste tracks van Mac DeMarco, The Black Keys en The National maar eens. Abonneer je helemaal gratis om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste muziek!

Ster advertentie
Ster advertentie