3FM nieuws

Jett Rebel, Diggy Dex en Kleine Dondersteen bij B&W

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel, Diggy Dex en Kleine Dondersteen bij B&W

Jett Rebel, Diggy Dex en Kleine Dondersteen waren in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 januari te gast bij Barend en Wijnand.

Barend en Wijnand ontvingen in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 januari tussen 04:00 en 06:00 uur Jett Rebel, Diggy Dex en Kleine Dondersteen in de studio.

Jett Rebel

Jett Rebel gaat lekker! Giel zei dat 2014 hét jaar zou worden voor Jett Rebel en ook Timur is fan. En dat resulteerde in een 3FM Megahit! Daarom wilden Barend en Wijnand de zanger wel eens van dichtbij bekijken en beluisteren. En dat kon, want hij kwam bij het duo langs in de 3FM-studio.

Diggy Dex

Diggy Dex presenteert op vrijdag 24 januari zijn vierde album Do It Yourself. Bij Barend en Wijnand gaf hij vrijdag 10 januari alvast een voorproefje.

Kleine Dondersteen

Raynor Brugés, a.k.a. Kleine Dondersteen, brengt ook een bezoekje aan de 3FM-studio. De DJ heeft nu al een volle agenda voor 2014, maar hij heeft toch nog even tijd weten maken voor Barend en Wijnand.

Jett Rebel ft. Lucas Hamming en Amber Gomaa - 'Tonight'

Jett Rebel - 'When She's Older'

Jett Rebel - 'True Love Never Dies'

Jett Rebel - 'Goosebumbs Galore'

Jett Rebel - 'Beautiful'

Diggy Dex - 'Jongen'

Diggy Dex - 'Beter dan Alleen'

Luister in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 januari tussen 04:00 en 06:00 uur naar Jett Rebel, Diggy Dex en Kleine Dondersteen live bij Barend en Wijnand

Ster advertentie
Ster advertentie