3FM nieuws

Green Day kondigt tour aan: in 2024 naar GelreDome

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Green Day kondigt tour aan: in 2024 naar GelreDome

Vorige week kondigde Green Day hun nieuwe album Saviors aan. Daarbij brachten ze ook hun nieuwe track 'The American Dream Is Killing Me' uit. Maar dat is niet alles, vandaag kondigde de band aan volgend jaar op tour te gaan! Op 19 juni 2024 brengt Green Day The Saviors Tour naar GelreDome in Arnhem.

The Saviors Tour

Je hoort het goed, Green Day komt naar Nederland! Volgend jaar brengen ze de tour naar GelreDome in Arnhem! De band is op tour met hun nieuwe album Saviors en viert samen met ons het 30-jarig bestaan van hun album Dookie en het 20-jarig jubileum van 'American Idiot' .De band kondigde vandaag hun tour aan met supports van onder andere Nothing But Thieves en The Hives.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Saviors

Vorige week kondigde Green Day hun nieuwe album Saviors aan, daarbij brachten ze ook gelijk de track 'The American Dream Is Killing Me' aan. Vandaag kwam ook tweede single 'Look Ma, No Brains!' uit. Ook deze klinkt ook weer precies zoals we Green Day kennen, de vrolijke rock geluiden vliegen je om de oren. Het nieuwe album van Green Day komt uit op 19 januari.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie