3FM nieuws
BNNVARA

Jop brengt de zomer naar de 3FM Live Box met 'Jij Bent De Zon'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jop brengt de zomer naar de 3FM Live Box met 'Jij Bent De Zon'

Bij Sanders Vriendenteam blikken we vandaag vooruit naar de zomer en gaan we terug in de tijd. Speciaal voor 3FM 00's Request ruilt Jop zijn huidige baan in voor een ochtendje en trakteert hij ons met een live-versie van 'Jij Bent De Zon'.

Race tegen Bon Jovi

Met zijn nummer 1 hit 'Jij Bent De Zon' heeft hij zo'n 3 jaar rondgefladderd. "Ik ben de langst vliegende eendagsvlieg." Het was allemaal ongelofelijk voor Jop, vooral omdat hij het in de lijsten opnam tegen Bon Jovi. Die vloog destijds de wereld over met 'It's My Life'. Een lange tijd zat hij steeds één plekje onder hem. Op een gegeven moment stond Bon Jovi op 1 en Jop op 2, een week later ging hij er met 80% voorbij en heeft zo'n 7 weken op 1 gestaan.

Terug naar zijn roots

Met een gouden, platina en dubbel platina plaat op zak is Jop terug gegaan naar zijn roots. "Ik ben een horeca-jongen." Voor Jop was het allemaal wel mooi geweest en heeft toen zelfs zijn orkestbanden verbrand. Hij wilde niet meer dat mensen om hem heen gingen hangen die geld aan hem konden verdienen. Op deze manier wilde hij het positief afsluiten. Maar voor 1 dagje ging hij voor Sanders Vriendenteam tijdens 3FM 00's Request toch nog even terug de Live Box in om er een feestje van te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie