3FM nieuws

Angela en Rogier van DBSSW bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Angela en Rogier van DBSSW bij Giel

Angela en Rogier van het TV-programma De Beste Singer Songwriter zongen hun duet 'Strange' vrijdagochtend live bij Giel.

Angela Moyra en Rogier Pelgrim lieten vrijdagochtend 14 september hun duet 'Strange' horen op de Speelplaats van Giel.

Angela en Rogier zingen 'Strange'

Het duet was al te horen tijdens DBSSW, maar de twee besloten het nummer opnieuw op te nemen in de studio. Het resultaat is dinsdag 11 september uitgebracht en is, hiep hoi, nog een stukje langer dan de DBSSW-versie. Check hieronder de live beelden van Angela en Rogier met 'Strange'.

Angela en Rogier coveren 'Good Time'

Naast hun single speelden Angela en Rogier ook nog een hele mooie cover van het nummer 'Good Time' van Carly Rae Jepsen & Owl City

Bonustrack 'Killing Time'

Angela Moyra live bij 3FM

Muziek maken is Angela's roeping. In 2011 stond ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland en in 2010 deed ze mee aan Popstars, waar ze het tot de liveshows schopte. Uiteindelijk werd ze zesde, maar zette wel meteen een voet tussen de deur van de Nederlandse muziekindustrie. Met de single 'Timid' werd ze in 2012 verkozen tot 3FM Serious Talent. Check de video hieronder.

>> Lees meer over Angela Moyra

Rogier Pelgrim bij 3FM

Rogier studeerde journalistiek en werkt nu als ZZP'er. Het liefst verdient hij zijn geld met muziek. Van zijn veertiende tot zijn eenentwintigste zat hij in de band Nuclear Playground. De band bracht twee EP's uit en deed zo'n honderdtachtig shows. In 2009 besloot Rogier solo te gaan. Het gevolg was zijn solodebuut 'Our Dear Lady of the Plains'. Check het nummer hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie