3FM nieuws

Adele kondigt na 8 jaar een reeks Europese shows aan

foto: Adelefoto: Adele
  1. Nieuwschevron right
  2. Adele kondigt na 8 jaar een reeks Europese shows aan

Goed nieuws voor de Europese fans van Adele! De Britse zangers kondigde zojuist een reeks shows aan in de Duitse stad München op 2, 3, 9 en 10 augustus. Hiermee zal ze voor het eerst sinds 2016 weer optreden in Europa.

Terug in Europa

“Een paar maanden geleden kreeg ik een telefoontje over een reeks shows in de zomer.” laat Adele op Instagram weten. Hoewel ze tevreden was met haar shows in London's Hyde Park en haar verblijf in Vegas, kon ze dit aanbod niet weigeren. "Ik kon geen mooiere manier bedenken om mijn zomer door te brengen en deze mooie fase van mijn leven en carrière af te sluiten met shows dichter bij huis tijdens zo'n opwindende zomer."

Pop-up stadion

De concertreeks in München vindt plaats in een op maat gemaakte openluchtarena, speciaal afgestemd op haar show. Per avond zal er plek zijn voor zo’n 80.000 mensen. Om tickets te kunnen bemachtigen moeten fans zich registeren via de website van Adele. De registratie sluit op maandag 5 februari op 18.00 uur. Vervolgens krijgen de gelukkigen via een mail een verkooplink om woensdag 7 februari tickets te kopen. Als er nog tickets over zijn, gaan die twee dagen later in reguliere verkoop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie