3FM nieuws

Eva keek de Super Bowl halftime show

  1. Nieuwschevron right
  2. Eva keek de Super Bowl halftime show

"Het begon zo van meh en toen waren daar opeens Bruno Mars en Beyoncé!"

Super Bowl 2016

Terwijl wij lekker lagen te slapen, zaten miljoenen Amerikanen (in de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari) met een bak popcorn op schoot voor de finale van de Super Bowl. Dit grootse sportevenement vindt elk jaar plaats en is voor sportliefhebbers EN muziekliefhebbers een heilig moment.

Tijdens de pauze van de Super Bowl finale traden Coldplay, Beyonce en Bruno Mars op. 3FM-DJ Eva schonk een glas rode wijn in en vertelt hieronder wat ze van de show vond.

Door: Eva Koreman

Eigenlijk was Coldplay de hoofdact, maar ik denk dat niemand zich dat zal herinneren van de vijftigste editie van de Super Bowl. Ze begonnen met hun grootste hit, 'Viva La Vida', can’t go wrong, denk je dan. Toch wel. Chris Martin zong niet zuiver en de strijkers op het podium hadden een erg hoog Toppop-gehalte. 'Paradise' erachteraan, 'Adventure of a Lifetime'.

Muzikaal hebben we beter gezien van Coldplay en in de Half Time Show in het algemeen. Wel moet ik zeggen dat zijn enthousiasme welhaast aandoenlijk was, je vergeeft het Chris. Ik althans wel.

Op het moment dat ik was begonnen met het verwerken van het feit dat ik hiervoor was opgebleven, kwam 'Uptown Funk' erin, met een dansroutine van Bruno Mars die ongekend is. En hop, daar is ze, de koningin der koninginnen, met haar nieuwe single 'Formation' die de slimmerik zaterdagavond even dropte uit het niets.

Waar Bruno Mars vooral opviel door zijn danskunsten (ik vermoed dat hij een bandje voor de zang had meelopen), doet Beyonce wat niemand kan zoals zij. Ongelooflijk. Zo krachtig, zo strak, zo zuiver. Vlak nadat ze het podium betreedt verliest ze even haar evenwicht, maar zij maakt dat moment gewoon tot een geïmproviseerd danspasje. Alsof het niets is.

We worden tot slot nog even getrakteerd op een dance-off tussen Bruno en Beyonce, en komt er een hele schattige meneer tussen staan. Wie is dat? Oh ja! Chris Martin.

Het begon zo van meh en toen waren daar opeens Bruno Mars en Beyoncé. #halftimeshow #superbowl

Een foto die is geplaatst door Eva (@evakoreman) op 7 Feb 2016 om 6:18 PST

Ster advertentie
Ster advertentie